Innovatiehub Salland

Werken bij Innovatiehub Salland

Samen werken we eraan om jong talent de vele mogelijkheden in Salland te laten zien. Als jong team zetten we ons enerzijds in om studenten kennis te laten maken met de regio. Daarnaast werken we met een team voor vier vaste bedrijven. We leveren ondersteunende diensten op gebieden zoals marketing, hr en finance. 

Met dit team van collega’s zitten we iedere dag op locatie bij de vier bedrijven. Iedere dag een ander kantoor en kantine, maar altijd met je collega’s van Innovatiehub Salland. Een gezellige sfeer en persoonlijke ontwikkeling staan bij ons voorop. Ja, écht. 

Binnen ons team hebben we momenteel geen vacatures openstaan. Echter staan we altijd open voor nieuw talent! Ben je op zoek naar een baan én lijkt Innovatiehub Salland je interessant? Neem gerust contact op met Iris. Ze denkt graag met je mee. 

20220905_PLIENS_RAALTE GEEFT RUIMTE NIJHOF_1963 bew
Luuk

Luuk van 't Erve

06 59 87 57 08

luuk@innovatiehubsalland.nl

Vacature Talentcoach

Wil jij een baan waar je een maatschappelijke impact kan maken én ondernemend kan zijn? Wil jij studenten, bedrijven en onderwijs bij elkaar brengen? De rol van Talentcoach is afwisselend, Je hebt veel ruimte om eigen verantwoordelijkheid te nemen. Je hebt de vrijheid om werkzaamheden flexibel in te delen en extra aandacht te besteden aan gebieden waarvan jij denkt dat het noodzakelijk is.