Innovatiehub Salland

Onze ambitie

Innovatiehub Salland is in 2019 gestart door een groep enthousiaste ondernemers met een hart voor Salland: Angelique, Bob, Kristel en Marten. Zij zagen dat steeds meer jongeren naar de stad trokken. “Daar zijn de bedrijven waar je als hbo’er of universitair student kunt stagelopen,” was vaak de gedachte. Zo zonde! Er zijn in Salland zo veel mogelijkheden. Daarom is in 2019 Innovatiehub Salland gestart.

Zo bieden wij studenten van allerlei studierichtingen een stage of afstudeerplek aan. En ben je straks afgestudeerd? Dan kun je ook bij ze aan de slag. Of binnen één van de bedrijven die vanuit de Innovatiehub zijn ontstaan: Traineeship Salland en Harwoonie. Of doe eens gek: bij een van de andere mooie bedrijven die Salland rijk is. Want dat is onze ambitie: zoveel mogelijk jongeren laten zien dat je in Salland heel fijn kan werken. Ook als je een hbo- of wo-diploma op zak hebt!

20220905_PLIENS_RAALTE GEEFT RUIMTE NIJHOF_1963 bew
image00009

Tom Jorink

Talentcoach

Talentcoach

Kom je bij ons afstuderen of stagelopen? Als Talentcoach sta ik elke dag voor je klaar! Ik ben er voor al je vragen en samen maken we jouw periode hier een succes! Natuurlijk heb je daarnaast ook je eigen vakinhoudelijke begeleider. Jouw talenten zo goed mogelijk benutten. Dat is mijn doel. Ik organiseer leuke, en leerzame, masterclasses. Voor jou, en alle andere studenten. Lijkt dit je wat? App of bel me gerust eens op. Wie weet zien we elkaar snel!