Innovatiehub Salland

Duurzaamheidsindicatoren

Wat kan ik verwachten?

Wil jij je passie voor duurzaamheid omzetten in tastbare resultaten? Dan hebben wij hét vraagstuk voor jou! Nijhof Installatietechniek is op zoek naar een (afstudeer)stagiair(e) die ons kan helpen bij het onderzoeken waar Nijhof staat op de duurzaamheidsladder op basis van de ESG-criteria (Environment, Social, Governance).

Wat zit erin?

Aanleiding en meerwaarde

Vanaf 2024 zijn grote bedrijven verplicht dit te rapporteren. Deze worden beoordeeld op verschillende duurzaamheidscriteria. Nijhof installatietechniek valt nog niet onder deze groep, maar is wel benieuwd waar ze staan op het gebied van duurzaamheidsprestaties. Met de uitkomsten van dit onderzoek kan Nijhoff Installatietechniek zich voorbereiden op de toekomst.

Waar kom ik terecht?

En wat hebben jullie nog meer te bieden? Nou, een heel programma! Je komt niet alleen stage lopen of afstuderen, je volgt een heel programma. Benieuwd naar wat dit inhoudt?