Innovatiehub Salland

Communicatie en marketing

Wie ben jij?

Strategie en Positionering

Vind jij het interessant om nieuwe inzichten op te doen en te innoveren? Ben je analytisch sterk en is online marketing jouw kennisgebied? Dan maken we graag kennis met jou! Wij zoeken studenten die op basis van nieuwe inzichten een strategisch plan kunnen maken. Solliciteer nu en geef een kickstart aan jouw carrière! 🚀

Wat zit erin?

Meerwaarde

Je doet praktijkervaring op in marktonderzoek en strategische planning. Je ontwikkelt analytische vaardigheden en leert strategieën op te zetten die passen bij de behoeften van het bedrijf en de markt. Voor de organisatie betekent jouw input een frisse blik en diepgaande inzichten die de concurrentiepositie kunnen versterken. Jouw strategische aanpak draagt bij aan het bouwen van een sterkere merkidentiteit en een effectievere positionering binnen de markt, wat de groei en concurrentievoordelen van het bedrijf kan stimuleren.

Waar kan ik terecht?

Welke vraagstukken staan open?

Opdrachten

We hebben verschillende vraagstukken openstaan bij diverse Hub-bedrijven. Bij voorkeur plannen we een verkennend gesprek in om jouw voorkeuren te bespreken en te kijken welke plek het beste bij jou past. Momenteel hebben we in ieder geval de volgende opdrachten beschikbaar:

Doelgroepanalyse: Zij-instromers in de techniek

De Nijhof Groep leidt zelf mensen op tot beroepen in de installatietechniek. Al ben je vrachtwagenchauffeur, kapper of beveiliger: bij Nijhof kun je terecht voor een carrièreswitch. Deze mensen zijn ook hard nodig! Er is een groot tekort aan technisch opgeleide mensen. Daarom trekken we graag meer zij-instromers aan. Doe jij onderzoek naar deze doelgroep en lever jij een plan aan hoe we de doelgroep het best kunnen bereiken?