Innovatiehub Salland

bouwkunde

Wat kan ik verwachten?

Ontwerper / Technisch Tekenaar

Hands-on ervaring in het vertalen van concepten naar gedetailleerde technische tekeningen. Het is een kans om jouw creativiteit te combineren met technische expertise in een dynamische ontwerpomgeving.

Wat zit erin?

Meerwaarde

Je krijgt waardevolle praktijkervaring in het vertalen van ontwerpen naar technische specificaties. Je scherpt jouw ontwerpvaardigheden aan en leert relevante software en technische normen kennen. Deze ervaring geeft je inzicht in de dagelijkse taken en eisen van de industrie. Voor het bedrijf betekent jouw aanwezigheid extra capaciteit en een frisse kijk op ontwerpprocessen. Jouw innovatieve ideeën kunnen een waardevolle bijdrage leveren aan projecten. Bovendien biedt deze stage mogelijkheden om nieuw talent te ontdekken en te begeleiden, terwijl het bedrijf kan profiteren van jouw inzichten en bijdragen.

Waar kan ik terecht?

En wat hebben jullie nog meer te bieden? Nou, een heel programma! Je komt niet alleen stage lopen of afstuderen, je volgt een hele programma. Benieuwd naar wat dit inhoudt?

const lazyloadRunObserver = () => { const lazyloadBackgrounds = document.querySelectorAll( `.e-con.e-parent:not(.e-lazyloaded)` ); const lazyloadBackgroundObserver = new IntersectionObserver( ( entries ) => { entries.forEach( ( entry ) => { if ( entry.isIntersecting ) { let lazyloadBackground = entry.target; if( lazyloadBackground ) { lazyloadBackground.classList.add( 'e-lazyloaded' ); } lazyloadBackgroundObserver.unobserve( entry.target ); } }); }, { rootMargin: '200px 0px 200px 0px' } ); lazyloadBackgrounds.forEach( ( lazyloadBackground ) => { lazyloadBackgroundObserver.observe( lazyloadBackground ); } ); }; const events = [ 'DOMContentLoaded', 'elementor/lazyload/observe', ]; events.forEach( ( event ) => { document.addEventListener( event, lazyloadRunObserver ); } );