Innovatiehub Salland

Communicatie en marketing

Wie ben jij?

Mediamaker

Ben jij altijd op zoek naar mooie verhalen én ben jij een woordentovenaar en grafisch kunstenaar? Vind je het leuk om het verhaal van een bedrijf te vertalen naar creatieve content? Als je antwoord 'ja' is, dan zoeken we jou! Wij zijn op zoek naar enthousiaste studenten die niet bang zijn om met hun eigen ideeën te komen en ervaring willen opdoen als content marketeer. Solliciteer nu en geef een kickstart aan jouw carrière! 🚀

Wat zit erin?

Meerwaarde

Je levert een waardevolle bijdrage aan het bedrijf door boeiende content te creëren en campagnes te ontwikkelen die de merkidentiteit versterken. Je leert de kunst van effectieve communicatie door het maken en beheren van diverse mediacontent. Daarnaast ontwikkel je vaardigheden in vormgeving en leer je hoe je deze toepast om aantrekkelijke visuals te produceren die de aandacht van de doelgroep trekken. Deze stage biedt je de kans om hands-on ervaring op te doen in de wereld van media en communicatie, waarbij je jouw creativiteit kunt benutten en waardevolle inzichten opdoet over contentstrategieën en campagnebeheer. Dit alles vormt een solide basis voor een toekomstige carrière in dit dynamische vakgebied.

Waar kan ik terecht?

Welke vraagstukken staan open?

Opdrachten

We hebben verschillende vraagstukken openstaan bij diverse Hub-bedrijven. Bij voorkeur plannen we een verkennend gesprek in om jouw voorkeuren te bespreken en te kijken welke plek het beste bij jou past. Momenteel hebben we in ieder geval de volgende opdrachten beschikbaar:

Enthousiasmeer jongeren voor werken in de techniek

Enthausiasmeer jongeren voor werken in de techniek. Doe onderzoek en maak een doeltreffende campagne.

Maak een strategische content jaarplanning voor de Innovatiehub

Koppel de strategie van de Innovatiehub aan een contentplanning. Met welk type berichten bereiken wij onze doelgroep het beste? Waarover moeten we plaatsen en op welke kanalen? Laat je creativiteit de vrije loop!

priscilla-du-preez-XkKCui44iM0-unsplash

Staat jouw vraagstuk er niet tussen? Doe zelf een voorstel, we denken graag mee.

Heb je zelf een goed idee? Laat het ons weten! Of wil je graag bij één van de bedrijven aan de slag, maar vind je het opstellen van een afstudeervraagstuk nog moeilijk? Dat snappen we! We denken graag met je mee. Ook als je inhoudelijk meer wilt weten over een vraagstuk: neem gerust contact met ons op!