Innovatiehub Salland

Overigen

Wat kan ik verwachten?

Creëer je eigen uitdaging!

Zoveel studenten, zoveel bedrijven, zoveel behoeftes. Maar om al die behoeftes nu uit te werken.. Op onze website staan onderwerpen voor afstudeeropdrachten en stages. Maar er is zeker meer mogelijk dan je hier kunt vinden. Heb jij een tof idee of wil je graag bij een specifiek bedrijf afstuderen, maar spreken de beschreven onderwerpen je nog niet aan? We gaan graag met je in gesprek!

Waar kan ik terecht?

En wat hebben jullie nog meer te bieden? Nou, een heel programma! Je komt niet alleen stage lopen of afstuderen, je volgt een hele programma. Benieuwd naar wat dit inhoudt?

const lazyloadRunObserver = () => { const lazyloadBackgrounds = document.querySelectorAll( `.e-con.e-parent:not(.e-lazyloaded)` ); const lazyloadBackgroundObserver = new IntersectionObserver( ( entries ) => { entries.forEach( ( entry ) => { if ( entry.isIntersecting ) { let lazyloadBackground = entry.target; if( lazyloadBackground ) { lazyloadBackground.classList.add( 'e-lazyloaded' ); } lazyloadBackgroundObserver.unobserve( entry.target ); } }); }, { rootMargin: '200px 0px 200px 0px' } ); lazyloadBackgrounds.forEach( ( lazyloadBackground ) => { lazyloadBackgroundObserver.observe( lazyloadBackground ); } ); }; const events = [ 'DOMContentLoaded', 'elementor/lazyload/observe', ]; events.forEach( ( event ) => { document.addEventListener( event, lazyloadRunObserver ); } );