Innovatiehub Salland

Bouwkunde

Wat kan ik verwachten?

Kritisch onderzoek naar bedrijfsmodellen die circulaire principes omarmen. Je zult strategieën ontwikkelen om het bedrijf te adviseren over duurzame praktijken en circulaire economie. Deze opdracht biedt de kans om innovatieve bedrijfsbenaderingen te verkennen die de impact op het milieu verminderen en tegelijkertijd winstgevendheid bevorderen.

Wat zit erin?

Meerwaarde

Dit is jouw kans om bedrijven te adviseren over duurzame strategieën op basis van eigen onderzoek. Je verkrijgt waardevolle ervaring in het ontwikkelen van circulaire bedrijfsmodellen, wat niet alleen de impact op het milieu vermindert, maar ook de winstgevendheid van organisaties bevordert. Deze ervaring biedt jou een voorsprong in de industrie door je expertise op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie.

Waar kan ik terecht?

En wat hebben jullie nog meer te bieden? Nou, een heel programma! Je komt niet alleen stage lopen of afstuderen, je volgt een hele programma. Benieuwd naar wat dit inhoudt?