Innovatiehub Salland

Accountancy en financiën

Wat kan ik verwachten?

Je gaat in op bestaande administratieve processen. Je analyseert systemen en procedures om inefficiënties te identificeren en te begrijpen. Het onderzoek richt zich op het ontwikkelen van strategieën en het implementeren van innovatieve oplossingen die de algehele efficiëntie en effectiviteit van de administratie verbeteren.

Wat zit erin?

Meerwaarde

Een waardevolle kans om praktijkervaring op te doen in het analyseren en verbeteren van administratieve workflows, wat cruciaal is voor jouw toekomstige carrière in de financiële sector. Voor de organisatie vertaalt jouw onderzoek zich in verbeterde efficiëntie en kostenbesparingen, waardoor de organisatie concurrerender wordt en z'n groei kan bevorderen.

Waar kan ik terecht?

En wat hebben jullie nog meer te bieden? Nou, een heel programma! Je komt niet alleen stage lopen of afstuderen, je volgt een hele programma. Benieuwd naar wat dit inhoudt?

const lazyloadRunObserver = () => { const lazyloadBackgrounds = document.querySelectorAll( `.e-con.e-parent:not(.e-lazyloaded)` ); const lazyloadBackgroundObserver = new IntersectionObserver( ( entries ) => { entries.forEach( ( entry ) => { if ( entry.isIntersecting ) { let lazyloadBackground = entry.target; if( lazyloadBackground ) { lazyloadBackground.classList.add( 'e-lazyloaded' ); } lazyloadBackgroundObserver.unobserve( entry.target ); } }); }, { rootMargin: '200px 0px 200px 0px' } ); lazyloadBackgrounds.forEach( ( lazyloadBackground ) => { lazyloadBackgroundObserver.observe( lazyloadBackground ); } ); }; const events = [ 'DOMContentLoaded', 'elementor/lazyload/observe', ]; events.forEach( ( event ) => { document.addEventListener( event, lazyloadRunObserver ); } );