Innovatiehub Salland

bouwkunde

Wat kan ik verwachten?

Als werkvoorbereider ben jij de spil in projecten, verantwoordelijk voor planning en materiaalbeheer om een gestroomlijnde uitvoering te waarborgen. Jij coördineert alle voorbereidende taken voor een efficiënte werkuitvoering.

Wat zit erin?

Meerwaarde

Als werkvoorbereider breng je een cruciale meerwaarde door het project vanaf de start tot de uitvoering te stroomlijnen. Door nauwkeurige planning en coördinatie van materialen maximaliseer je efficiëntie en minimaliseer je mogelijke vertragingen. Jouw bijdrage verzekert een soepel verlopend proces, wat resulteert in kostenbesparing, verbeterde kwaliteit en een gestructureerde werkomgeving voor het gehele team.

Waar kan ik terecht?

En wat hebben jullie nog meer te bieden? Nou, een heel programma! Je komt niet alleen stage lopen of afstuderen, je volgt een hele programma. Benieuwd naar wat dit inhoudt?

const lazyloadRunObserver = () => { const lazyloadBackgrounds = document.querySelectorAll( `.e-con.e-parent:not(.e-lazyloaded)` ); const lazyloadBackgroundObserver = new IntersectionObserver( ( entries ) => { entries.forEach( ( entry ) => { if ( entry.isIntersecting ) { let lazyloadBackground = entry.target; if( lazyloadBackground ) { lazyloadBackground.classList.add( 'e-lazyloaded' ); } lazyloadBackgroundObserver.unobserve( entry.target ); } }); }, { rootMargin: '200px 0px 200px 0px' } ); lazyloadBackgrounds.forEach( ( lazyloadBackground ) => { lazyloadBackgroundObserver.observe( lazyloadBackground ); } ); }; const events = [ 'DOMContentLoaded', 'elementor/lazyload/observe', ]; events.forEach( ( event ) => { document.addEventListener( event, lazyloadRunObserver ); } );