06 - 59 81 47 53

Werk samen met
de mensen van wie
je iets kunt leren

Daphne Borger

HR-adviseur

Iets meer dan een jaar geleden stapte ik de Innovatiehub binnen. Een duidelijk beeld van de hub of mijn functie? Dat had ik niet. Toch wist ik één ding zeker; de ideeën van de hubbedrijven om met elkaar samen te werken kunnen niet anders dan een succes worden. Ik zag kansen om mij persoonlijk te kunnen ontwikkelen en werd net als de rest enorm enthousiast van het initiatief van de hub. Er was een samenwerkingsproject gestart met één doel. Leren van elkaar én elkaar naar een hoger level tillen.

Praktijk en theorie combineren

Ik was net afgestudeerd. De HBO-opleiding HRM heb ik gedaan. Meteen daarna ben ik begonnen aan de universitaire master HRD. Tijdens de master wilde ik graag praktijkervaring op doen. Een diploma is natuurlijk belangrijk, maar ik geloof echt dat praktijkervaring steeds meer onmisbaar wordt. Daarom klopte ik als masterstudent aan bij de Innovatiehub. Ik ging parttime aan de slag binnen de Innovatiehub en studeerde parttime. Maar ik volgde dan wel een voltijdstudie. Hobby’s? Wat zijn dat? (geintje😉).

Aan mij de uitdaging om mijn HR-functie zelf vorm te geven. Ik kijk  waar de verschillende bedrijven in kunnen groeien op het gebied van personeel. Een functie die inmiddels is uitgegroeid tot een fulltime functie waar ik tot op de dag van vandaag zeker geen spijt van heb! De Innovatiehub loopt namelijk zo goed, dat dit samenwerkingsproject inmiddels ook is uitgegroeid tot een BV.

Het innovatiehubteam

Samen met mijn collega’s Marieke, Yke en Martijn vormen wij nu een team. Een fijn team waar ieder zijn eigen specialisme heeft. Waar Marieke gespecialiseerd is in marketing, richt Yke zich op het projectmanagement. Martijn is onze administratief medewerker waar we door de groei ook niet meer zonder kunnen. Inmiddels heb ik mijn functie als HR-Adviseur aardig in de smiezen. Ik heb al een aantal mooie projecten mogen oppakken en ik leer elke dag bij. Ik ben verantwoordelijk voor alles rondom personeel, waar de behoefte van de organisatie ook maar ligt. Denk aan opleiden & ontwikkelen, maar ook aan recruitment of het organiseren van toolboxen. Daarnaast begeleid ik met veel plezier een aantal studenten en organiseer ik masterclasses voor onze studenten en medewerkers.

En straks? Lekker door blijven gaan. Inmiddels ben ik bijna afgestudeerd en blijf ik werkzaam binnen de Hub. Op naar nog meer mooie vervolgstappen samen met mijn collega’s. Innovatiehub Salland is een unieke samenwerking waar innovatie, trots, samenwerking en ambitie samenkomen.

Want, winnen doe je samen! (Niet alleen bij de Postcode Loterij 😉)

Ook zin om een HR gerelateerde opdracht voor onze bedrijven in te vullen? Neem dan contact met mij op. Wie weet maak jij ook snel kennis met ons team!

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?