06 - 59 81 47 53

Sallandse Mediamaker

Sallandse Mediamaker

Je spreekt en schrijft Nederlands, maar jouw echte taal is beeldtaal. In beelden kan jij jouw ei kwijt. Een prachtige aanvulling op ons team. Wij hebben een foto- en videograaf in dienst, Lowie. Hij werkt 2 dagen per week voor ons. Superfijn. We maken hier dankbaar gebruik van. Maar er is zoveel meer te laten zien. Meer dan Lowie in twee dagen af kan krijgen. Heb jij zin om die zeer gewenste aanvulling te zijn? Lees dan verder!

Ons doel is om Salland mooier, beter en sterker maken. En ons middel? Sallandse bedrijven sterker maken. Want hoe sterker die bedrijven zijn, hoe meer werkgelegenheid er is en hoe meer mensen hier fijn kunnen wonen. En blijven wonen. Want hoeveel jongeren trekken wel niet naar de stad omdat daar ‘meer banen zijn’ en ‘meer uitdaging is’? Zonde! Die mogelijkheden zijn er in Salland ook. Genoeg! Maar we moeten het meer laten zien.

En dáár is de Innovatiehub in september 2019 al mee begonnen. Laten zien dat er plek is voor jong talent hier in Salland. Via de Innovatiehub kunnen HBO’ers, WO’ers en pas afgestudeerden bij de vier hubbedrijven (Boerhof, Lenferink, Nijhof en Mensink) aan de slag. En die Innovatiehub is inmiddels flink gegroeid. We hebben met ons jonge team twee start-ups opgezet (Harwoonie & Kansrijk Salland) en we zijn een team van zeven. Een studentbegeleider, marketeer, fotograaf, HR-adviseur, recruiter, projectmanager en financieel expert. Samen zetten we Salland op de kaart. Nu nog via deze vier bedrijven, maar snel ook via andere bedrijven. We gaan onze expertises inzetten voor meerdere ondernemers. Sallandse ondernemers die hun bedrijf én Salland willen laten groeien. Die open staan voor jonge frisse blikken en gas willen geven.

Want gas geven, dat doen wij zeker. En daarvoor kunnen we wel meer jong talent gebruiken. Zoals jij. Want met beelden laten we écht zien wat onze Sallandse bedrijven in huis hebben. Heb jij zin om vanuit jouw Sallandse roots ons team te versterken? Dan maken we graag kennis met jou.

En denk je nu: ‘What’s in it for me?’. Nou dit:

– een boel vrijheid
– ruimte om je te ontwikkelen én door te groeien
– een beregezellig jong team
– werk dichtbij huis
– zowel parttime als fulltime is bespreekbaar. Ook naast je studie als je door de week tijd over hebt.

Meer weten? App, bel of mail gerust. Je zit niet meteen aan ons vast 😉

Wil je meer weten over het proces of over werken bij de hub in het algemeen? Neem dan contact op met Daphne. Wil je inhoudelijk meer weten over de functie? Daar kan Marieke je meer over vertellen.

Daphne Borger

HR-adviseur

Daphne uit Heino is ons luisterend oor. Opleiden en ontwikkelen binnen organisaties is helemaal haar ding. Ze zorgt ervoor dat iedereen bij Lenferink, Nijhof en de Innovatiehub fijn werkt en zichzelf blijft uitdagen.

06 42 548 316

Marieke Voetberg - Roeke

Marketeer & Grafisch vormgever

Onze creatieveling uit Raalte. Marieke stuurt de marketingactiviteiten aan voor de bedrijven en de hub. Ze beheert de socials en websites en bewaakt de huisstijlen. 

06 86 888 777

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl