06 - 59 81 47 53

Stage bij
Uw Onderhoudspartner Lenferink:
Silvan’s ervaringen

Silvan Smook

Stagiair bij Uw Onderhoudspartner Lenferink

Hoe ervaar ik de stage tot op heden? Die vraag werd mij gesteld. Dit is dan ook een uitstekend moment om mij vast uit te spreken over Uw Onderhoudspartner Lenferink.

De collega’s zijn vriendelijk en de sfeer zit goed hier, iedereen kent elkaar en het is een bedrijf waarin iedereen gelijk aan elkaar is. Ik werd dan ook direct ontvangen als een soort collega en mocht aan de slag om een project uit te voeren, het project afvalstromen in kaart te brengen en het verduurzamen/verbeteren hiervan. Naast dit project werk ik mee met de projectleiders om zo te kijken of dit werk bij mezelf past.

Eerst even bikkelen

Stage, de meesten kijken er naar uit, dit was niet minder voor mezelf. De eerste week was toch even bikkelen, volle werkdagen maken en aanwezig zijn binnen een bedrijf. Ik was kapot en leeg na een werkdag. Echter de tweede week werd dat al anders, met de werksfeer en het team waar ik mee samenwerk is een werkdag zo voorbij.

Een voorbeeld is dan ook het begin en de afsluiting van de dagen, iedereen groet elkaar en wenst elkaar een fijne avond. Daarnaast is het zo dat afdeling projectleiders genoeg met elkaar dollen om zo de werksfeer er in te houden. De opluchting als iemand weg gaat (grapje natuurlijk!), koffie halen voor alleen jezelf (ook een grapje natuurlijk!). Dit geeft een leuke sfeer.

Verantwoordelijkheid

Ik denk ook wel dat mijn stage daarom goed loopt. Iedereen is enthousiast en staat open voor vragen. Er worden taken/opdrachten aan mij gegeven waardoor ik een goed beeld kan krijgen van de werkzaamheden binnen het bedrijf. De verantwoordelijkheid die ik in één keer krijg binnen dit bedrijf verrast me wel, ik krijg taken/opdrachten op me die ik in eerste instantie niet had verwacht en waar toch een verantwoordelijkheid aan hangt. Ik ben dan ook erg blij met deze kans om stage te lopen bij Uw Onderhoudspartner Lenferink zodat ik voor mezelf kan nagaan of dit het passende werk voor mij is voor de toekomst.

Mijn grootste uitdaging is dan ook het besluit nemen over mijn toekomst. Het is nog steeds onbekend wat voor een werk ik later wil gaan doen. De bedrijfssfeer binnen Uw Onderhoudspartner Lenferink staat me zeer aan, maar ik weet nog niet of de werkzaamheden bij mij passen.

Win-win

Dus in het kort, een bedrijf die iedereen ervaren moet hebben. Iedereen kent iedereen en je wordt gewaardeerd hoe je bent. Ik denk dat het daarom ook een perfect bedrijf is voor een student om te leren waar je interesses en kwaliteiten liggen. Samen wordt er gekeken naar jouw kwaliteiten en hoe dit aanvulling kan hebben binnen het bedrijf. Naar mijn mening is dit een win-win situatie, als student kom je er achter waar je sterk in bent en voor Uw Onderhoudspartner Lenferink zijn dit frisse nieuwe blikken op de bestaande werkwijzen.

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?