06 - 59 81 47 53

Wet Kwaliteitsborging

Video afspelen

Vanaf dit jaar treedt de nieuwe Wet kwaliteitsborging (Wkb) voor het bouwen in werking. De Wkb heeft drie doelen:

  • Verbeterde (borging van de) bouwkwaliteit;
  • Verbeterde positie van de consument;
  • Stimuleren van kwaliteitsverbetering en faalkostenvermindering.

Nijhof  is op de hoogte van deze wet, maar wil graag als bedrijf weten wat er nu precies gaat veranderen en hoe zij deze veranderingen kunnen borgen binnen het bedrijf.

Help jij als HBO-student bouwkunde of (technische) bedrijfskunde Nijhof inzicht te krijgen in deze nieuwe wet en de werkwijze aan te passen?

Wat krijg je van ons?

Nijhof Installatietechniek

Goede service en eerlijke kwaliteit, maar ook innovatieve technieken met oog voor duurzaamheid, dat is waar Nijhof Installatietechniek voor staat. Nijhof Installatietechniek is een duurzame totaalinstallateur met de focus op (seriematige) woning- en appartementenbouw op zowel de particuliere als zakelijke markt.

De kracht van Nijhof Installatietechniek is de intensieve samenwerking met Willemsen Installatie B.V. en Salland Installatieservice binnen de Nijhof Installatiegroep. Door deze intensieve samenwerkingen heeft Nijhof Installatiegroep vrijwel alle disciplines binnen de installatietechniek in eigen huis.

Onderwerp

Kwaliteit, eisen, inzicht, werkwijze.

Startdatum

Ieder moment is mogelijk.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?