06 - 59 81 47 53

Technisch tekenaar Marten Ontwerpt

Particuliere woningen, rood voor rood-projecten in het buitengebied en bedrijfspanden op unieke locaties: de projecten van Marten Ontwerpt. Jeuken jouw handen om hiervoor te gaan tekenen? Stage bij Marten Ontwerpt ‘it is’!

Tijdens je meeloopstage als technisch tekenaar / BIM engineer werk je in het programma Archicad aan verschillende projecten. Je zet de ontwerpschetsen om naar tekeningen die zijn bestemd voor vergunningsaanvragen en de aannemer. Je denkt mee met materiaalkeuzes, hebt contact met de constructeur en maakt technische tekeningen. Daarnaast krijg je veel vrijheid om zelfstandig aan de slag te gaan binnen het team!

Wat krijg je van ons?

Marten Ontwerpt

Hoe kom je tot een huis dat bij je past? Daar kan het team van Marten Ontwerpt je bij helpen. Door te ontdekken waar je nu echt blij van wordt. Misschien is dat wel knutselen aan de motor met uitzicht over de weilanden of een fijne thuiswerkplek. Een huis ontwerpen gaat niet over de keuze voor vormen en materialen, maar over het vertalen van gevoel en beleving. Het team gaat samen met de klant op zoek naar het antwoord.

Marten is mede-eigenaar van Mensink Bouwbedrijf, een van de hubbedrijven. 

Onderwerp

Archicad, woning, technisch tekenaar, BIM.

Startdatum

Ieder moment is mogelijk.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?