06 - 59 81 47 53

Strategisch plan opzetten voor de afdeling Uniek

Video afspelen

Nijhof wil graag de particuliere markt weer oppakken. Op dit moment is er nog niks bekend over de marktpositie. Daarom vraagt Nijhof zich af: wat is onze concurrentiepositie? Op welke doelgroepen moet er worden gefocust? Wat is de groei van het marktsegment? Waar liggen kansen voor Nijhof en wat zijn de valkuilen? Kan er überhaupt wel een verdienmodel zijn voor de particuliere markt naast de huidige projecten van Nijhof?

Hiernaast kan er ook gekeken worden hoe en welke nieuwe ICT technieken hierbij kunnen aansluiten. Denk hierbij aan betalingen en facturen ter plekke bij de klant worden verrekend.

Wat krijg je van ons?

Nijhof Installatietechniek

Goede service en eerlijke kwaliteit, maar ook innovatieve technieken met oog voor duurzaamheid, dat is waar Nijhof Installatietechniek voor staat. Nijhof Installatietechniek is een duurzame totaalinstallateur met de focus op (seriematige) woning- en appartementenbouw op zowel de particuliere als zakelijke markt.

De kracht van Nijhof Installatietechniek is de intensieve samenwerking met Willemsen Installatie B.V. en Salland Installatieservice binnen de Nijhof Installatiegroep. Door deze intensieve samenwerkingen heeft Nijhof Installatiegroep vrijwel alle disciplines binnen de installatietechniek in eigen huis.

Onderwerp

Kwaliteit, eisen, inzicht, werkwijze.

Startdatum

Ieder moment is mogelijk.​

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?