06 - 59 81 47 53

Stage ontwerper Marten Ontwerpt

Rens bij Mensink

Gebinten, verholen goten, raamdorpels: weet jij precies wat je ermee aan moet om een droomhuis of geweldig bedrijfspand te creëren? Dan hebben we een gave stageplek voor jou! Tijdens je meeloopstage bij Team Marten Ontwerpt werk je voornamelijk aan particuliere woningen, rood-voor-rood projecten in het buitengebied en bedrijfspanden op unieke locaties. 

Je werkt met verschillende programma’s, zoals Archicad, Lumion, SketchUp, Photoshop en InDesign. Jij bent de schakel tussen de klant en het tastbare resultaat, bent creatief en denkt oplossingsgericht. Daarnaast kun je met 3D-renders en virtual reality ontwerpen zo dicht mogelijk bij de realiteit laten komen. Zo beleeft de opdrachtgever al een stukje van zijn/haar droom.

Wat krijg je van ons?

Marten Ontwerpt

Hoe kom je tot een huis dat bij je past? Daar kan het team van Marten Ontwerpt je bij helpen. Door te ontdekken waar je nu echt blij van wordt. Misschien is dat wel knutselen aan de motor met uitzicht over de weilanden of een fijne thuiswerkplek. Een huis ontwerpen gaat niet over de keuze voor vormen en materialen, maar over het vertalen van gevoel en beleving. Het team gaat samen met de klant op zoek naar het antwoord. 

Marten is mede-eigenaar van Mensink Bouwbedrijf, één van de hubbedrijven.

Onderwerp

Archicad, Lumion, SketchUp, Photoshop, InDesign.

Startdatum

September/februari.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?