06 - 59 81 47 53

Stage junior projectleider

Hou jij van een dynamische, (bouw) technische omgeving waarin jouw skills goed tot uiting komen? Kom dan bij Uw Onderhoudspartner Lenferink stagelopen! Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig om de plannen van de planvoorbereider te realiseren. Geen dag is hetzelfde! Je helpt projectleiders met:

  • Aansturen en coachen van teams van vaklieden
  • Overleg en afstemming met onze opdrachtgevers
  • Het borgen van kwaliteit en klanttevredenheid
  • Zorgen dat we werken binnen de Uw Onderhoudspartner Lenferink Projectaanpak

Heb jij een analytisch vermogen, cijfermatig inzicht en ben jij communicatief sterk? Dan zien wij jou graag bij Uw Onderhoudspartner Lenferink!

Wat krijg je van ons?

UwOnderhoudspartnerLenferink Logo

Uw Onderhoudspartner Lenferink

Onder Uw Onderhoudspartner Lenferink vallen vaklieden en werkvoorbereiders, maar ook onderhoudsadviseurs, projectleiders en kantoorpersoneel.

Schilderwerk voer je niet eenmalig uit, maar is een terugkerend iets. Helaas kun je daarbij ook voor vervelende verrassingen komen te staan, zoals houtrot en extra kosten. Uw Onderhoudspartner Lenferink kan daarbij helpen! Met het team verzorgen zij van A tot Z het onderhoud van jouw woning, VvE, boerderij of landgoed. Aan de basis van Uw Onderhoudspartner Lenferink staan 3 generaties vakmanschap. Een echt familiebedrijf dus. Plezier in het samenwerken met opdrachtgevers, partners en medewerkers staat dan ook voorop.

Onderwerp

Projecten, communicatie, aansturen, techniek.

Startdatum

September/februari.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?