06 - 59 81 47 53

Stage junior planvoorbereider

Hou jij van een dynamische, (bouw) technische omgeving waarin jouw skills goed tot uiting komen? Kom dan stagelopen bij Uw Onderhoudspartner Lenferink! Je werkt zowel in teamverband als zelfstandig aan onderhoudsplannen voor gebouwcomplexen. Hierin doorloop jij het gehele traject van initiatie tot en met de beheerfase. Geen dag is hetzelfde! Jouw taken zijn bijvoorbeeld:

  • Het uitvoeren van een technische opname op locatie;
  • In gesprek gaan met een opdrachtgever over wensen en eisen;
  • Het binnenhalen van opdrachten;
  • Organiseren van de werkvoorbereiding voor een project.

Heb jij een analytisch vermogen, cijfermatig inzicht en ben jij communicatief sterk? Dan zien wij jou graag bij Uw Onderhoudspartner Lenferink!

Wat krijg je van ons?

UwOnderhoudspartnerLenferink Logo

Uw Onderhoudspartner Lenferink

Onder Uw Onderhoudspartner Lenferink vallen vaklieden en werkvoorbereiders, maar ook onderhoudsadviseurs, projectleiders en kantoorpersoneel.

Schilderwerk voer je niet eenmalig uit, maar is een terugkerend iets. Helaas kun je daarbij ook voor vervelende verrassingen komen te staan, zoals houtrot en extra kosten. Uw Onderhoudspartner Lenferink kan daarbij helpen! Met het team verzorgen zij van A tot Z het onderhoud van jouw woning, VvE, boerderij of landgoed. Aan de basis van Uw Onderhoudspartner Lenferink staan 3 generaties vakmanschap. Een echt familiebedrijf dus. Plezier in het samenwerken met opdrachtgevers, partners en medewerkers staat dan ook voorop.

Onderwerp

Stage, werkvoorbereiding, inzicht, communicatie.

Startdatum

September/februari.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?