06 - 59 81 47 53

Meewerkstage Werkvoorbereiding

Video afspelen

Regelen en organiseren zit in jouw bloed. Jij hebt het liefst de touwtjes in handen en ontzorgt collega’s graag met de juiste instructies.

Herken jij je in de bovenste kenmerken? Check √ jij voldoet aan het profiel als stagiaire werkvoorbereiding bij Nijhof Installatietechniek!

Als stagiaire bij Nijhof werk je mee aan verschillende projecten waardoor er een flinke dosis afwisseling zit in je werk. Jij ondersteunt je ervaren collega’s bij het maken van calculaties, inkoop, planning en het logistieke proces. Wil jij jezelf blijven uitdagen? Top! Vraag naar de opdrachten en mogelijkheden. 

Werkzaamheden die je tijdens je stage kunt verwachten:
Ondersteuning van projecten door te helpen met; planning, inkoop en logistiek
Controles uitvoeren van tekeningen en offertes
Het maken van calculaties en offertes
Contact onderhouden met leveranciers, afdelingen en collega’s

Wat krijg je van ons?

Nijhof Installatietechniek

Goede service en eerlijke kwaliteit, maar ook innovatieve technieken met oog voor duurzaamheid, dat is waar Nijhof Installatietechniek voor staat. Nijhof Installatietechniek is een duurzame totaalinstallateur met de focus op (seriematige) woning- en appartementenbouw op zowel de particuliere als zakelijke markt.

De kracht van Nijhof Installatietechniek is de intensieve samenwerking met Willemsen Installatie B.V. en Salland Installatieservice binnen de Nijhof Installatiegroep. Door deze intensieve samenwerkingen heeft Nijhof Installatiegroep vrijwel alle disciplines binnen de installatietechniek in eigen huis.

Onderwerp

Offerte, klant, ICT, implementeren, app

Startdatum

Ieder moment is mogelijk.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?