06 - 59 81 47 53

Meewerkstage Technisch Tekenen

Video afspelen

Meters maken, jezelf ontwikkelen en vooral veel ervaring opdoen in de installatietechniek als technisch tekenaar. Dat kan bij Nijhof Installatietechniek!

Als student bouwkunde wil jij je graag specialiseren in de installatietechniek of juist breed georiënteerd opleiden. Want één ding is zeker, de (duurzame) installatietechniek heeft de toekomst.
Als technisch tekenaar werk je volledig mee in de werkzaamheden en word je begeleid door ervaren collega’s, die maar al te graag sparren met jou en hun kennis willen overdragen.

Werkzaamheden die jij tijdens je stage kunt verwachten:
✅ Het maken van technische tekenen en schema’s voor diverse installaties
✅ Het integreren van duurzame installatie elementen in bouwkundige tekeningen
✅ Het creëren van nauwkeurige 2D & 3D tekeningen met programma’s als Autocad en Revit 
✅ Onderzoeken van technische documentatie en rapportages 

Wat krijg je van ons?

Nijhof Installatietechniek

Goede service en eerlijke kwaliteit, maar ook innovatieve technieken met oog voor duurzaamheid, dat is waar Nijhof Installatietechniek voor staat. Nijhof Installatietechniek is een duurzame totaalinstallateur met de focus op (seriematige) woning- en appartementenbouw op zowel de particuliere als zakelijke markt.

De kracht van Nijhof Installatietechniek is de intensieve samenwerking met Willemsen Installatie B.V. en Salland Installatieservice binnen de Nijhof Installatiegroep. Door deze intensieve samenwerkingen heeft Nijhof Installatiegroep vrijwel alle disciplines binnen de installatietechniek in eigen huis.

Onderwerp

Offerte, klant, ICT, implementeren, app

Startdatum

Ieder moment is mogelijk.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?