06 - 59 81 47 53

Marktonderzoek Sociaal schildersbedrijf

Mens en maatschappij staan hoog in het vaandel bij Uw Onderhoudspartner Lenferink. Inmiddels hebben we succesvol een zij-instroom traject opgezet voor mensen die het schildersvak willen leren. Wij zouden het prachtig vinden als mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in meer en mindere mate, ook het schildersvak kunnen leren bij Uw Onderhoudspartner Lenferink. De gouden vondst wat ons betreft! Natuurlijk wel onder begeleiding van ons ervaren leermeester Jens.

Het doel is om met een groep van vijf tot tien mensen schilderklussen uit te voeren voor klanten in de regio die maatschappelijk betrokken zijn. Deze mooie dromen leveren ook vragen op. In hoeverre is er markt voor een ‘sociaal schildersbedrijf’? In hoeverre zijn klanten hiervoor bereid te betalen. In hoeverre accepteren ze een langere doorlooptijd en een lagere garantie op kwaliteit? 

Wil jij je handen uit de mouwen steken voor dit project? Neem contact met ons op!

Wat krijg je van ons?

UwOnderhoudspartnerLenferink Logo

Uw Onderhoudspartner Lenferink

Onder Uw Onderhoudspartner Lenferink vallen vaklieden en werkvoorbereiders, maar ook onderhoudsadviseurs, projectleiders en kantoorpersoneel.

Schilderwerk voer je niet eenmalig uit, maar is een terugkerend iets. Helaas kun je daarbij ook voor vervelende verrassingen komen te staan, zoals houtrot en extra kosten. Uw Onderhoudspartner Lenferink kan daarbij helpen! Met het team verzorgen zij van A tot Z het onderhoud van jouw woning, VvE, boerderij of landgoed. Aan de basis van Uw Onderhoudspartner Lenferink staan 3 generaties vakmanschap. Een echt familiebedrijf dus. Plezier in het samenwerken met opdrachtgevers, partners en medewerkers staat dan ook voorop.

Onderwerp

Mens & maatschappij, marktonderzoek, regionaal

Startdatum

Ieder moment is mogelijk.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?