06 - 59 81 47 53

Marktonderzoek Installatieservice voor MKB-bedrijven

De servicetak van Nijhof (Salland Installatie Service, ofwel SIS) biedt service en onderhoud voor technische installaties. Denk hierbij aan cv-ketels en warmtepompen. Hiervoor kun je als particuliere klant een abonnement afsluiten. Wij willen graag onze werkzaamheden uitbreiden door óók service contracten aan te bieden voor de zakelijke markt.

Op dit moment is er namelijk nog niks bekend over de marktpositie van deze zakelijke kant. Daarom vraagt Nijhof zich af: wat is onze concurrentiepositie? Op welke type bedrijven moet er worden gefocust? Waar liggen kansen voor Nijhof en wat zijn de valkuilen?

Om deze vragen te beantwoorden kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Neem je contact met ons op?

Wat krijg je van ons?

Nijhof Installatietechniek

Goede service en eerlijke kwaliteit, maar ook innovatieve technieken met oog voor duurzaamheid, dat is waar Nijhof Installatietechniek voor staat. Nijhof Installatietechniek is een duurzame totaalinstallateur met de focus op (seriematige) woning- en appartementenbouw op zowel de particuliere als zakelijke markt.

De kracht van Nijhof Installatietechniek is de intensieve samenwerking met Willemsen Installatie B.V. en Salland Installatieservice binnen de Nijhof Installatiegroep. Door deze intensieve samenwerkingen heeft Nijhof Installatiegroep vrijwel alle disciplines binnen de installatietechniek in eigen huis.

Onderwerp

Marktonderzoek, concurrentieanalyse, marketing

Startdatum

Ieder moment is mogelijk

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?