06 - 59 81 47 53

Maatschappelijke impact van Nijhof als werkgever

Wanneer klanten, studenten en andere gasten op bezoek komen bij Nijhof en een rondleiding krijgen zijn ze vaak erg positief verrast over Nijhof. ‘Ik wist niet dat dit er nog allemaal achter zat,’ is een veel gehoorde uitspraak.

De Nijhof Groep is een bedrijf van ongeveer 100 medewerkers in een klein dorp, maar heeft bijvoorbeeld wel een eigen opleidingslokaal, waarin helemaal een woning is nagebootst. Hier kunnen jongeren en zij-instromers worden opgeleid en hier kunnen zij in alle rust technische handelingen oefenen. Zo is er niet de stress van de bouw. Daarnaast is er een studiefonds voor kinderen van medewerkers. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Hier zijn ook ook blogs over geschreven en op social media en in lokale kranten gedeeld, maar toch zijn veel mensen weer verbaasd over wat we hier allemaal hebben en doen. Hoe maken we het dan duidelijk?

Wat krijg je van ons?

Nijhof Installatietechniek

Goede service en eerlijke kwaliteit, maar ook innovatieve technieken met oog voor duurzaamheid, dat is waar Nijhof Installatietechniek voor staat. Nijhof Installatietechniek is een duurzame totaalinstallateur met de focus op (seriematige) woning- en appartementenbouw op zowel de particuliere als zakelijke markt.

De kracht van Nijhof Installatietechniek is de intensieve samenwerking met Willemsen Installatie B.V. en Salland Installatieservice binnen de Nijhof Installatiegroep. Door deze intensieve samenwerkingen heeft Nijhof Installatiegroep vrijwel alle disciplines binnen de installatietechniek in eigen huis.

Onderwerp

Verhalen vertellen, promotie, film, journalistiek.

Startdatum

Ieder moment is mogelijk.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?