06 - 59 81 47 53

Klantcommunicatie serviceafdeling

Video afspelen

Vind jij het interessant om te kijken wat er in het hoofd van een klant omgaat en hoe processen hierop kunnen worden ingericht? 

De servicetak van Nijhof (Salland Installatie Service, ofwel SIS) biedt service en onderhoud aan voor particuliere en zakelijke klanten. Hiervoor kun je als particuliere- of zakelijke klanten een abonnement afsluiten. Nu wil Nijhof graag weten of de aangeboden service aansluit bij de verwachting van de klant. Hoe is de  communicatie met de klant? Kan dit beter?

Om daar achter te komen hebben we jouw hulp nodig. Neem je contact met ons op?

Wat krijg je van ons?

Nijhof Installatietechniek

Goede service en eerlijke kwaliteit, maar ook innovatieve technieken met oog voor duurzaamheid, dat is waar Nijhof Installatietechniek voor staat. Nijhof Installatietechniek is een duurzame totaalinstallateur met de focus op (seriematige) woning- en appartementenbouw op zowel de particuliere als zakelijke markt.

De kracht van Nijhof Installatietechniek is de intensieve samenwerking met Willemsen Installatie B.V. en Salland Installatieservice binnen de Nijhof Installatiegroep. Door deze intensieve samenwerkingen heeft Nijhof Installatiegroep vrijwel alle disciplines binnen de installatietechniek in eigen huis.

Onderwerp

Kwaliteit, eisen, inzicht, werkwijze.

Startdatum

Ieder moment is mogelijk.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?