06 - 59 81 47 53

Jongeren enthousiast maken voor werk in de techniek

Wij zijn zelf super enthousiast over techniek. Het is een snel innoverende wereld en er zijn goede carrièrekansen. Ook voor marketeers en mediatoppers zoals jij trouwens, maar dat terzijde😉. De arbeidsmarkt én nieuwe aanwas is alleen echt schaars, helaas. Er zijn al hele campagnes gaande om het imago van de techniek (/bouw) te verbeteren. Er heerst vaak nog het beeld dat het altijd lichamelijk zwaar werk is. Dat is al lang niet meer zo.

Ook in onze regio (Deventer, Raalte, Zwolle) zijn er meerdere initiatieven om kinderen/jongeren te enthousiasmeren voor de techniek. Platform Techniek Salland (techniekbreed, Salland) en Vrienden van de Bouw (bouw, regio Zwolle) bijvoorbeeld.

Beiden mooie projecten waar onze hubbedrijven veel baad bij hebben. Wij helpen ze daarom ook graag bij het vinden van marketing- en mediastudenten die het leuk vinden om een plan te schrijven of een mediaproduct (blogs/artikelen of video’s bijvoorbeeld) te ontwikkelen dat ons hierbij helpt. Beginnen de ideeën bij jou al op te borrelen om deze doelgroep over de streep te trekken? Dan maken we graag kennis met je! En no worries: we weten dat je een afgebakende onderzoeksvraag moet hebben. Daar komen we samen wel uit.

Wat krijg je van ons?

Onderwerp

Marketing, jongeren, techniek, enthousiasmeren.

Startdatum

Ieder moment is mogelijk.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:
Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?