06 - 59 81 47 53

IT in het MKB

Als Innovatiehub Salland werken we voor verschillende bouwtechnische MKB-bedrijven. We merken dat cyberveiligheid een steeds belangrijker thema wordt. Traditioneel wordt cyberveiligheid pas een aandachtspunt voor organisaties na een cyberaanval. Wij willen dit voorkomen. Daarom willen we samen met jou de beveiligingsrisico’s op een objectieve en systematische manier in kaart brengen. Dit vinden we belangrijk voor elk bedrijf binnen de Innovatiehub, maar we willen graag beginnen bij Nijhof Installatietechniek. Zo kun jij je op één bedrijf focussen.

Daarnaast vinden we bewustwording onder de medewerkers ook erg belangrijk, welke maatregelen kunnen we nemen om de risico’s te verlagen? En wat zijn de gevolgen van een cyberaanval? 

Genoeg stof tot nadenken toch? Is dit helemaal jouw onderzoeksstof, neem dan contact met ons op!

Wat krijg je van ons?

Nijhof Installatietechniek

Goede service en eerlijke kwaliteit, maar ook innovatieve technieken met oog voor duurzaamheid, dat is waar Nijhof Installatietechniek voor staat. Nijhof Installatietechniek is een duurzame totaalinstallateur met de focus op (seriematige) woning- en appartementenbouw op zowel de particuliere als zakelijke markt.

De kracht van Nijhof Installatietechniek is de intensieve samenwerking met Willemsen Installatie B.V. en Salland Installatieservice binnen de Nijhof Installatiegroep. Door deze intensieve samenwerkingen heeft Nijhof Installatiegroep vrijwel alle disciplines binnen de installatietechniek in eigen huis.

Onderwerp

Cyberveiligheid, beveiligingsrisico’s, bewustwording

Startdatum

Ieder moment is mogelijk

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?