06 - 59 81 47 53

Employer branding

Boerhof Projectinrichters als werkgever; wij weten dat dit helemaal goed zit. Maar hoe breng je dit over naar de buitenwereld als middel om nieuwe medewerkers te werven? Vragen als ‘wat is de perceptie van de arbeidsmarkt op Boerhof als werkgever?’ En ‘is hier nog onderscheid tussen echte vakmensen, zoals stoffeerders, kantoorpersoneel & speelt leeftijd hier nog een rol?’ liggen nog onbeantwoord bij ons op tafel. 

Wat betreft het werven van personeel ligt de focus bij Boerhof nu op stoffeerders en op de jonge doelgroep voor de functie van bijvoorbeeld projectmanager, accountmanager of verkoop binnendienst. Maar hoe bereik je deze doelgroepen het beste?

Help jij ons deze vragen van tafel te vegen? Aarzel niet en neem contact op!

Wat krijg je van ons?

Boerhof Projectinrichters

Boerhof creëert ruimtes met een positieve impact op mens en wereld. Of het nou om vloeren, raambekleding of meubilair gaat … van een totaal nieuw ontwerp en interieur, tot een eenvoudige levering. Boerhof kan het allemaal.

Boerhof: “Natuurlijk gaan we pas aan de slag als we samen tot in detail hebben doorgenomen wat je wilt. Lekker persoonlijk. Alleen dan kunnen we jouw verwachtingen overtreffen. Op het gebied van duurzaamheid, service, creativiteit, innovatie of kwaliteit. Daar zijn we ‘toevallig’ erg goed in! We steken het nog te vaak onder stoelen of banken. Wellicht omdat we nogal veel met meubilair bezig zijn.”

Onderwerp

Arbeidsmarkt, stoffeerders, werving.

Startdatum

Ieder moment is mogelijk.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?