06 - 59 81 47 53

E-learningplatform voor vaklieden

Bij twee bedrijven binnen de Innovatiehub leiden we mensen op volgens een vooraf uitgestippeld pad. Dat kunnen jongeren zijn die net van school afkomen, maar ook mensen die een carrièreswitch willen maken (zij-instromers), bijvoorbeeld van vrachtwagenchauffeur naar monteur (Nijhof) of schilder (Lenferink). 

Hiervoor doorlopen zij verschillende modules. Veel in de praktijk, maar er zijn ook theoretische onderdelen. En die kunnen volgens ons beter en leuker met behulp van media. Maar hoe?

Bij Nijhof hebben we al een e-learningplatform voor alle medewerkers. Hier zitten modules in over bijvoorbeeld veiligheid. Hier kunnen we misschien de e-learning voor leerlingen en ‘zijinstromers’ aan toevoegen, maar dat is verder aan jou om uit te zoeken of dat handig is.

Bij Lenferink zijn we nog niet zo ver. Daar zijn we net een heel traject aan het opzetten. Hier kun je dus echt vanaf het begin meedenken over een platform.

We verwachten niet dat je beide vraagstukken gaat oplossen. We kijken graag samen met jou wat je leuk lijkt en hoe je het onderzoek goed kunt afbakenen.

Wat krijg je van ons?

Onderwerp

E-learning, vaklieden, media, opleiden.

Startdatum

Ieder moment is mogelijk.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?