06 - 59 81 47 53

Boerhof bekender maken als koploper op het gebied van MVO

Boerhof Projectinrichters is in haar branche koploper op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door veel overheidsinstanties waarvoor zij werken en concullega’s wordt dat ook zo gezien. Bij aanbestedingen krijgt Boerhof soms zelfs een 10 op het gebied van duurzaamheid!

Maar Boerhof verzorgt ook de inrichting voor scholen, zorginstellingen en kantoren van profit-organisaties. Daar is dit nog niet altijd bekend en zij kiezen hun inrichter nog lang niet altijd op duurzaamheid/maatschappelijke impact. Hoe kan Boerhof meer vertellen over haar drive op dit gebied, wat zij doet aan circulariteit en wat zij hiermee bereikt? En vooral ook, dat zij hierom als partner wordt gekozen en anderen hierin meekrijgen?

Wat krijg je van ons?

Boerhof Projectinrichters

Boerhof creëert ruimtes met een positieve impact op mens en wereld. Of het nou om vloeren, raambekleding of meubilair gaat … van een totaal nieuw ontwerp en interieur, tot een eenvoudige levering. Boerhof kan het allemaal.

Boerhof: “Natuurlijk gaan we pas aan de slag als we samen tot in detail hebben doorgenomen wat je wilt. Lekker persoonlijk. Alleen dan kunnen we jouw verwachtingen overtreffen. Op het gebied van duurzaamheid, service, creativiteit, innovatie of kwaliteit. Daar zijn we ‘toevallig’ erg goed in! We steken het nog te vaak onder stoelen of banken. Wellicht omdat we nogal veel met meubilair bezig zijn.”

Onderwerp

MVO, duurzaamheid, promotie, film, journalistiek.

Startdatum

Ieder moment is mogelijk.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?