06 - 59 81 47 53

Bedrijfsprocessen in kaart brengen

Video afspelen

Een inkijkje in alle afdelingen van een installatiebedrijf. Dat krijg je bij deze stageplek. 

De kennis die je opdoet verwerk je in een advies. Nijhof heeft graag inzichtelijk welke functie waar verantwoordelijk voor is. Dit betekent dat jouw stage heel afwisselend is. Nu is het soms voor nieuwe medewerkers niet duidelijk wie waar verantwoordelijk voor is. Dit zorgt voor onduidelijkheid en extra stappen. Kun jij de bedrijfsstappen in kaart brengen en hier een tool voor ontwikkelen die dit overzichtelijk kan weergeven?

Wat krijg je van ons?

Nijhof Installatietechniek

Goede service en eerlijke kwaliteit, maar ook innovatieve technieken met oog voor duurzaamheid, dat is waar Nijhof Installatietechniek voor staat. Nijhof Installatietechniek is een duurzame totaalinstallateur met de focus op (seriematige) woning- en appartementenbouw op zowel de particuliere als zakelijke markt.

De kracht van Nijhof Installatietechniek is de intensieve samenwerking met Willemsen Installatie B.V. en Salland Installatieservice binnen de Nijhof Installatiegroep. Door deze intensieve samenwerkingen heeft Nijhof Installatiegroep vrijwel alle disciplines binnen de installatietechniek in eigen huis.

Onderwerp

Proces, medewerker, afdelingen, stage.

Startdatum

Ieder moment is mogelijk.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?