06 - 59 81 47 53

Procesoptimalisatie bij Serco Dakspecialisten

Vanaf je allereerste stagedag direct een toegevoegde waarde leveren? Dat kan bij Serco Dakspecialisten in Lemelerveld. Hier krijg je namelijk de kans om jezelf te bewijzen en een écht waardevol onderzoek af te leveren.

Deze opdracht is perfect voor jou als je graag gestructureerd, probleemoplossend en analytisch te werk gaat. Bovendien heb je een hekel aan losse eindjes en krijg je de kriebels van ongeorganiseerde situaties.


Tijdens je afstudeerstage help je ons bij het onderzoeken van de huidige interne processen. Je gaat aan de slag met het in kaart brengen van deze processen, het identificeren van verbetermogelijkheden en uiteindelijk het formuleren van KPI’s.

Ons doel is om aan de hand van het onderzoek een visuele routekaart/flowchart van de processen te ontwikkelen.

Taken die onder jouw verantwoordelijkheid vallen tijdens deze afstudeerstage zijn:
✅ De huidige situatie in kaart brengen
✅ Het proces van A tot Z leren kennen
Data analyseren
✅ Stakeholders betrekken bij het onderzoek
✅ Aanbevelingen doen

Wat krijg je van ons?

Serco_dakspecialisten

Serco Dakspecialisten

Serco Dakspecialisten staat klaar om jonge talenten te verwelkomen. Innovatiehub Salland ondersteunt hen hierbij. Je gaat aan de slag bij Serco Dakspecialisten in Lemelerveld. Ze zijn gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met daken, van dakisolatie tot renovatie. Dit doen ze met een sterke focus op milieubewuste keuzes, zowel in materiaal, montage als onderhoud.

Onderwerp

Procesoptimalisatie

Startdatum

Ieder moment is mogelijk.

Over het ontwikkelprogramma

Het ontwikkelprogramma bestaat uit een aantal dagdelen verspreid over je afstudeer-/stageperiode. Daarin volg je interessante workshops en ga je op bedrijfsbezoeken samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub. De workshops gaan bijvoorbeeld over personal branding, time management en/of mindset.

Extra begeleiding:

Meer innovatiechallenges

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?