06 - 59 81 47 53

Angelique, Bob, Kristel en Marten zagen dat steeds meer jongeren naar de stad trokken. “Daar zijn de bedrijven waar je als hbo’er of universitair student kunt stagelopen,” was vaak de gedachte. Zo zonde! Er zijn in Salland zo veel mogelijkheden. Daarom is in 2019 Innovatiehub Salland gestart. 

Zo bieden wij studenten en young professionals van allerlei studierichtingen een stage, afstudeerplek,  traineeship of baan aan. Een schot in de roos. Hieruit zijn weer onze innovatieve projecten ‘Harwoonie’ en ‘Kansrijk Salland’ ontstaan. 

Innovatiehub Salland

Wie zijn wij?

Een groep enthousiaste ondernemers en medewerkers met een hart voor Salland. Met een passie voor innovatie en inclusiviteit. We krijgen energie van jonge talenten, frisse blikken en mooie ontwikkelingen.

0
Studenten
0
Trainees
0
Projectgroepen
0
Spin Off's

de innovatiehubbers

Daphne Borger

HR-adviseur

Daphne uit Heino is ons luisterend oor. Opleiden en ontwikkelen binnen organisaties is helemaal haar ding. Ze zorgt ervoor dat iedereen bij Lenferink, Nijhof en de Innovatiehub fijn werkt en zichtzelf blijft uitdagen.

Bob Lenferink

Eigenaar Uw Onderhouds-partner Lenferink

Bob: “Met de verfrissende blik van afstudeerders en young professionals vanuit de hub, en de ervaring van onze eigen medewerkers, komen we gezamenlijk tot echte innovaties. Samen plezier maken staat daarbij voor ons voorop!”

Yke Scholten

Projectmanager innovatieve projecten

Deze goedlachse en sociale dame komt uit Lemele. Ze heeft sociaal juridische dienstverlening gestudeerd en managed nu de projecten Harwoonie en Kansrijk Salland. 

Kristel Leerkes - Boerhof

Eigenaar Boerhof Projectinrichters

Kristel is onze vrolijkerd vol met passie voor duurzaamheid en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ze runt Boerhof Projectinrichters in Heeten en is kartrekker van Kansrijk Salland.

Marten Jansen

Eigenaar Mensink Bouwbedrijf & Marten Ontwerpt

Marten: “Wanneer je als bedrijf wilt innoveren vraagt dat om samenwerking. De vier bedrijven in de Innovatiehub stellen zich allemaal “open” op. Alleen zo kunnen we het doel “innoveren” en talenten binden bereiken.”

Lowie Steenwelle

Fotograaf & Videograaf

Lowie is ons grappenkanon uit Luttenberg. Hij maakt alle foto's en video's voor de Innovatiehub én de daaronder vallende bedrijven. En af en toe springt hij bij wanneer er nieuwe content bedacht moet worden.

Angelique Nijhof

Eigenaar Nijhof Installatietechniek

Angelique is gedreven en recht door zee. Ze ziet en motiveert talent. Ze wordt blij als ze medewerkers kan boeien, binden en behouden. Ze is eigenaar van de Nijhof Groep in Broekland en kartrekker van het project Kansrijk Salland.

Milou Broekhof

Hubmanager

Onze sportieve en gestructureerde Milou is geboren en getogen in Broekland. Ze werft en begeleidt studenten en onderhoudt onze contacten met scholen en overheidsinstaties. 

Martijn Dollenkamp

Administratief Assistent

Als stagiair kwam Martijn via de hub binnen bij Nijhof. Hij is een gedreven en geïnteresseerde Finance-student. Zijn stage vloog voorbij, maar hij bleef bij de Hub hangen. Hij helpt bij de administratie en het aanvragen en verwerken van subsidies.

Marieke Voetberg - Roeke

Marketeer & Grafisch vormgever

Onze creatieveling uit Raalte. Marieke stuurt de marketingactiviteiten aan voor de bedrijven en de hub. Ze beheert de socials en websites en bewaakt de huisstijlen. 

Jasper Neulen

Hubmanager

Onze enthousiaste en betrokken Broeklander: Jasper. Hij werft en begeleidt studenten en onderhoudt onze contacten met scholen en overheidsinstaties. 
Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl