06 - 59 81 47 53

Angelique, Bob, Kristel en Marten, ondernemers en initiatiefnemers van de hub, zagen dat steeds meer jongeren naar de stad trokken. “Daar zijn de bedrijven waar je als hbo’er of universitair student kunt stagelopen,” was vaak de gedachte. Zo zonde! Er zijn in Salland zo veel mogelijkheden. Daarom is in 2019 Innovatiehub Salland gestart. 

Zo bieden wij studenten en young professionals van allerlei studierichtingen een stage, afstudeerplek,  traineeship of baan aan. Een schot in de roos. Hieruit zijn weer onze innovatieve projecten ‘Harwoonie’ en ‘Kansrijk Salland’ ontstaan. 

Innovatiehub Salland

Wie zijn wij?

Een groep enthousiaste ondernemers en medewerkers met een hart voor Salland. Met een passie voor innovatie en inclusiviteit. We krijgen energie van jonge talenten, frisse blikken en mooie ontwikkelingen.

0
Studenten
0
Trainees
0
Projectgroepen
0
Spin Off's

de innovatiehubbers

Daphne Borger

HR-adviseur

Daphne uit Heino is ons luisterend oor. Opleiden en ontwikkelen binnen organisaties is helemaal haar ding. Ze zorgt ervoor dat iedereen bij Lenferink, Nijhof en de Innovatiehub fijn werkt en zichzelf blijft uitdagen.

Jasper Neulen

Hubmanager

Onze enthousiaste en betrokken Broeklander: Jasper. Hij werft en begeleidt studenten en onderhoudt onze contacten met scholen en overheidsinstaties. 

Iris Wittenhorst

Strateeg & Adviseur digitalisering

Iris volgt de opleiding ondernemerschap & retailmanagement duaal. Werkend leren dus. Zo kan deze Raaltese haar enthousiasme meteen kwijt en bijt ze zich gedreven vast in een strategisch vraagstuk. Daarnaast adviseert ze over digitalisering van systemen bij Boerhof.

Marieke Voetberg - Roeke

Marketeer & Grafisch vormgever

Onze creatieveling uit Raalte. Marieke stuurt de marketingactiviteiten aan voor de bedrijven en de hub. Ze beheert de socials en websites en bewaakt de huisstijlen. 

Sissel Feberwee

Junior Marketeer

Onze nieuwe marketeer: Sissel! Vers uit de schoolbanken pakt ze met een bak aan enthousiasme allerlei marketingtaken op. Van SEO-optimalisaties tot de social media.

Martijn Dollenkamp

Controller

Als stagiair kwam Martijn via de hub binnen bij Nijhof. Van een gedreven en geïnteresseerde Finance-student groeide hij uit tot een ware professional. Hij is controller voor de hub, Mensink en Willemsen en ondersteunt verschillende projecten.

Benjamin ten Broeke

Content Creator

Voor zoveel bedrijven moet er heel wat content gecreëerd worden. Gelukkig had Benjamin naast zijn studie nog wat tijd over. Hij duikt met liefde in de Adobe programma's. En hoor je hem even niet? Dan zit hij te broeden op een tof tekstje. Het liefst mét woordgrap of leuke twist.

Rory Veltmaat

Recruiter

Mensenkennis én commercieel inzicht. Dat heeft Rory. Deze Lemelervelder zorgt er met zijn creativiteit en gedrevenheid voor dat openstaande functies goed beschreven, gepromoot én ingevuld worden.

Ook Innovatiehubber worden? Dat kan!

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl