info@innovatiehubsalland.nl

06 - 86 88 65 26

Over ons

Wat is Innovatiehub Salland?

Innovatiehub Salland is een samenwerking tussen vier bouw/technische bedrijven in de regio Salland. Opgericht in september 2019 om jonge talenten te binden, boeien en behouden voor de Sallandse bouwkolom. De vraag naar jong talent en de ambitie om te vernieuwen in de organisaties vormden de belangrijkste drijfveer voor de vier bedrijven om Innovatiehub Salland op te richten.

Voor wie is Innovatiehub Salland?

Innovatiehub Salland biedt stage- en afstudeeropdrachten aan voor hbo- en wo studenten en traineeships voor afgestudeerde hbo’ers en wo’ers. Ondanks dat de vier bedrijven hoofdzakelijk werkzaam zijn binnen de bouwtechnische sector, zullen niet alle innovatiechallenges gericht zijn op de bouw/technische sector. Innovatiechallenges kunnen ook gaan over bijvoorbeeld hrm, pr, marketing, communicatie en (bedrijfs)economie. Het belangrijkste is dat we kijken wat jouw talent is en hoe wij dat kunnen inzetten voor de hub of één van de bedrijven. Een goed voorbeeld van dit uitgangspunt zijn de medewerkers die inmiddels bij Innovatiehub Salland werken.

Yke

Hoi! Mijn naam is Yke en ik ben de projectmanager van Innovatiehub Salland. Ik zet o.a. nieuwe innovatiechallenges uit, werf en begeleid de studenten, organiseer masterclasses en heb contact met externe partijen zoals onderwijsinstellingen, bedrijven en gemeente.

Marieke

Ik ben Marieke. Ik ben marketeer en grafisch vormgever. Dit houdt in dat ik me richt op het vergroten van de naamsbekendheid en het promoten van (afgeronde) projecten en openstaande vacatures bij de Innovatiehub én bij de aangesloten bedrijven zelf. Dit doe ik onder andere aan de hand van de websites en social media kanalen. Daarnaast zorg ik ervoor dat het er ook allemaal mooi uitziet en op elkaar aansluit.

Daphne

Mijn naam is Daphne en ik ben werkzaam bij de Innovatiehub Salland op het gebied van HR voor de 4 aangesloten hubbedrijven. Mijn werkzaamheden als HR-adviseur lopen erg uiteen, maar hebben altijd te maken met personeel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het binnenhalen van nieuwe medewerkers en het binden & boeien van huidige medewerkers door opleiding en ontwikkeling. Ik hou mij daarnaast bezig met de overige professionalisering op dit gebied, allemaal zodat de medewerkers met veel plezier binnen de bedrijven aan het werk (kunnen en) blijven!

Innovatiechallenges

Een innovatiechallenge kan worden uitgevoerd bij één van de bedrijven, voor de Innovatiehub zelf of bedrijfsoverstijgend. Een bedrijfsoverstijgende innovatiechallenge is een opdracht die wordt uitgevoerd voor alle vier de bedrijven.

Binnen Innovatiehub Salland kun je met een innovatiechallenge stage lopen, afstuderen, een project uitvoeren of als je bent afgestudeerd een traineeship lopen.

Op zoek naar een stage of afstudeerplek?

Ga bij Innovatiehub Salland aan de slag met echte uitdagingen bij toonaangevende bedrijven.

Ben je afgestudeerd en wil je een traineeship beginnen?

Begin je carrière bij Innovatiehub Salland met een uitdagende innovatiechallenge!

Angelique Nijhof

Directeur

Nijhof Installatietechniek

Goede service en eerlijke kwaliteit, maar ook innovatieve technieken met oog voor duurzaamheid, dat is waar Nijhof Installatietechniek voor staat. Nijhof Installatietechniek is een duurzame totaalinstallateur met de focus op (seriematige) woning- en appartementenbouw op zowel de particuliere als zakelijke markt. De kracht van Nijhof Installatietechniek is de intensieve samenwerking met Willemsen Installatie B.V., Habel Installatie en Salland Installatieservice binnen de Nijhof Installatiegroep. Door deze intensieve samenwerkingen, heeft Nijhof Installatiegroep vrijwel alle disciplines binnen de installatietechniek in eigen huis.

Bekijk de website

Kristel Leerkes

Directeur

Boerhof Projectinrichters

Woorden die familiebedrijf Boerhof Projectinrichters omschrijven zijn vernieuwen, presenteren, beleven en vertrouwen. Centraal staat daarbij het advies op maat, maar de wil om innovatief, flexibel en duurzaam te werken is ook zeker zichtbaar aanwezig. Dit is te zien doordat Boerhof Projectinrichters de omgeving letterlijk kleurt met oplossingen die functioneel en tegelijk creatief zijn. Eén van de belangrijkste onderdelen van het bedrijf is het team dat achter Boerhof Projectinrichters zit, bestaande uit ongeveer 30 medewerkers die elke dag dat stapje extra zetten.

Bekijk de website

Marten Jansen

Directeur

Mensink

Bouwen met het oog op de toekomst, dat is waar Mensink voor staat. Fijn wonen gaat over warmte, gevoel en beleving. Waar word jij blij van? Die vraag staat centraal bij alles wat Mensink doet. Mensink verrast jou graag met een origineel idee, zodat zij jouw woondroom uit kunnen laten komen. Daarbij houden zij uiteraard rekening met het door jou gestelde budget. Mensink denkt met je mee vanaf het eerste ontwerp tot aan de laatste plint. Kom je tijdens de bouw tot andere inzichten? Dat is geen probleem, ze staan bekend om hun flexibiliteit en betrokkenheid!

Bekijk de website

Bob Lenferink

Directeur

Uw Onderhoudspartner Lenferink

Onder Uw Onderhoudspartner Lenferink vallen vaklieden en werkvoorbereiders, maar ook onderhoudsadviseurs, projectleiders en kantoorpersoneel. Schilderwerk voer je niet eenmalig uit, maar is een terugkerend iets. Helaas kun je daarbij ook voor vervelende verrassingen komen te staan, zoals houtrot en extra kosten. Uw Onderhoudspartner Lenferink kan daarbij helpen! Met het team verzorgen zij van A tot Z het onderhoud van jouw woning, VvE, boerderij of landgoed. Aan de basis van Uw Onderhoudspartner Lenferink staan 3 generaties vakmanschap. Een echt familiebedrijf dus. Plezier in het samenwerken met opdrachtgevers, partners en medewerkers staat dan ook voorop.

Bekijk de website

Onderwijsinstellingen