06 - 59 81 47 53

Angelique, Bob, Kristel en Marten, ondernemers en initiatiefnemers van de hub, zagen dat steeds meer jongeren naar de stad trokken. “Daar zijn de bedrijven waar je als hbo’er of universitair student kunt stagelopen,” was vaak de gedachte. Zo zonde! Er zijn in Salland zo veel mogelijkheden. Daarom is in 2019 Innovatiehub Salland gestart. 

Zo bieden wij studenten en young professionals van allerlei studierichtingen een stage, afstudeerplek,  traineeship of baan aan. Een schot in de roos. Hieruit zijn weer onze innovatieve projecten ‘Harwoonie’ en ‘Kansrijk Salland’ ontstaan. 

Innovatiehub Salland

Wie zijn wij?

Een groep enthousiaste ondernemers en medewerkers met een hart voor Salland. Met een passie voor innovatie en inclusiviteit. We krijgen energie van jonge talenten, frisse blikken en mooie ontwikkelingen.

0
Studenten
0
Trainees
0
Projectgroepen
0
Spin Off's

de innovatiehubbers

Daphne Borger

HR-adviseur

Daphne uit Heino is ons luisterend oor. Opleiden en ontwikkelen binnen organisaties is helemaal haar ding. Ze zorgt ervoor dat iedereen bij Lenferink, Nijhof en de Innovatiehub fijn werkt en zichzelf blijft uitdagen.

Marieke Voetberg - Roeke

Marketeer & Grafisch vormgever

Onze creatieveling uit Raalte. Marieke stuurt de marketingactiviteiten aan voor de bedrijven en de hub. Ze beheert de socials en websites en bewaakt de huisstijlen. 

Danique Lorkeers

HR/Recruiter

Deze goedlachse Raaltenaar houdt zich bezig met HR projecten en volgt daarnaast een opleiding in recruitment om haar inzetbaarheid en kennis te verbreden. 

Jasper Neulen

Hubmanager

Onze enthousiaste en betrokken Broeklander: Jasper. Hij werft en begeleidt studenten en onderhoudt onze contacten met scholen en overheidsinstaties. 

Sissel Feberwee

Junior Marketeer

Een geboren en getogen Sallandse. Vol enthousiasme houdt Sissel zich bezig met allerlei marketing projecten. Taken zoals het beheren van de social media kanalen, advertising en het optimaliseren van de websites, ze pakt het met beide handen aan!

Bram Eijkelkamp

Junior HR-adviseur

Deze geboren Heinoër keert na een werkperiode in de grote stad terug naar Salland om hier zijn stempel te drukken. Dit gaat hij bewerkstelligen door verschillende HR projecten op te pakken bij onze aangesloten bedrijven. Met een hart voor de Human in Human Resource staat hij voor iedereen klaar!

Iris Wittenhorst

Strateeg & Adviseur digitalisering

Iris houdt zich bezig met de strategie en uitvoering binnen de hub. Zo bijt ze zich graag gedreven vast in een strategisch vraagstuk en houdt ze van het denken op de lange termijn. Overzicht, structuur en uitgewerkte plannen, daar wordt deze Raaltenaar blij van.

Benjamin ten Broeke

Content Creator

Voor zoveel bedrijven moet er heel wat content gecreëerd worden. Gelukkig had Benjamin naast zijn studie nog wat tijd over. Hij duikt met liefde in de Adobe programma's. En hoor je hem even niet? Dan zit hij te broeden op een tof tekstje. Het liefst mét woordgrap of leuke twist.

Jurgen Nijboer

Projectmanager

Bij deze regelaar zit organiseren in zijn bloed. Zijn roots liggen in de zorg, maar hij merkt te bloeien in het bedrijfsleven. Als projectmanager verzorgt deze Raaltenaar dan ook een gestroomlijnd proces.

Martijn Dollenkamp

Controller

Als stagiair kwam Martijn via de hub binnen bij Nijhof. Van een gedreven en geïnteresseerde Finance-student groeide hij uit tot een ware professional. Hij is controller voor de hub, Mensink en Willemsen en ondersteunt verschillende projecten.

Jesse Heerschap

Junior Marketeer

Onze vrolijke Nijverdaller is verantwoordelijk voor het op de kaart zetten van de hub-bedrijven. Met passie voor creativiteit en strategisch nadenken is Jesse breed inzetbaar. Van sociale media tot aan websitebeheer. Marketing in de breedste zin van het woord.

Luuk van 't Erve

Talentcoach

Opgegroeid in Lemelerveld en inmiddels woonachtig in Zwolle, onze Luuk staat ook wel bekend als de grote vriendelijk reus. Met een passie voor het welzijn van anderen werft en begeleidt hij studenten tijdens hun stages.

Ook Innovatiehubber worden? Dat kan!

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?