info@innovatiehubsalland.nl

06 - 86 88 65 26

Definieer het all-electric kantoorpand + bedrijfshal van de toekomst

Wie zijn wij?
Zie filmpje: https://innovatiehubsalland.nl/bedrijfsvideo/

Jouw uitdaging
Weet je nog niet precies welke kant je op wil? Met dit traineeship ga je een paar dagen per week aan een uitdagend project werken, en mag je daarnaast ook meewerken met de ervaren jongens!

Jouw project start met een onderzoek naar de huidige trends qua energietechniek in de bouw- en renovatiewereld. Vervolgens maak je een analyse om een schatting te maken welke kant de trends op zullen gaan. Twee voorbeelden: wij denken dat een ‘gezond’ binnenklimaat een steeds grotere rol gaat spelen, en dat het belang van slimme verlichting steeds belangrijker wordt. Wanneer je een goed beeld hebt van de toekomstige trends kun je het pand van de toekomst definiëren, en antwoorden vinden op vragen zoals: wat houdt een ‘gezond’ binnenklimaat eigenlijk precies in? Maak een verdiepingsslag op het energie-technische aspect van het pand van de toekomst. Welke functies moeten E-installaties precies gaan invullen?

Dit bieden wij jou
• De tijd, ruimte en aandacht om te leren, werkervaring op te doen en je verder te ontwikkelen
• Je krijgt een ontwikkelprogramma aangeboden met interessante workshops, bedrijfsbezoeken en gastsprekers samen met andere jonge talenten binnen de Innovatiehub
• Tijdens jouw tijd bij Innovatiehub Salland krijg je ook een kijkje in de keuken van de andere bedrijven in de Innovatiehub
• Een gezellige werksfeer met collega’s die je graag willen helpen
• Met jouw eindadvies wordt altijd wat mee gedaan (anders is het zonde van je tijd en die van ons ook😉)

Ga jij de uitdaging aan?
Wij horen graag waar jij je in wilt ontwikkelen en waar je blij van wordt. Lijkt het je wat? Kom gerust eens langs om sfeer te proeven en kennis te maken.

Milou Broekhof
Projectmanager Innovatiehub Salland
info@innovatiehubsalland.nl| 06-59814753 | www.innovatiehubsalland.nl