06 - 59 81 47 53

Kansrijk Salland
begeleidt mensen
met een afstand tot
de arbeidsmarkt naar
een reguliere baan

Yke Scholten

Projectmanager Kansrijk Salland

We gaan het gewoon doen: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleiden naar een reguliere baan. Waarom? Omdat iedereen een kans verdient. Omdat Salland nog mooier wordt als iedereen mee kan doen. En omdat we meer willen achterlaten dan een goedlopend bedrijf.

Dat doen we door samen te werken. Zoals we vanuit de Innovatiehub op meerdere vlakken doen. Stageplekken aanbieden is als MKB-bedrijf soms ingewikkeld. Een marketeer in dienst nemen, daar is niet genoeg werk voor. HR-advies? Hetzelfde verhaal. Samen lukt dit allemaal wel. Daarom hebben wij, Nijhof InstallatietechniekUw Onderhoudspartner LenferinkBoerhof Projectinrichters en Mensink Bouwbedrijf een samenwerkingsverband opgezet. Innovatiehub Salland.

Daarmee willen wij voorop blijven lopen. Op alle vlakken. We hechten waarde aan duurzaamheid en zijn maatschappelijk betrokken. Een mooie plek creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt sluit hier perfect op aan. Voor een aantal ‘hubbedrijven’ is dit al gesneden koek, voor anderen nog niet. We wisselen onderling ervaring en kennis uit. We leren van elkaar. De wil om hierin iets te betekenen is er bij alle bedrijven. En samen ben je sterker en bereik je meer.

Salland leefbaar houden en talenten benutten. Dat zijn onze drijfveren. De één heeft wat meer hulp nodig om dat talent te ontdekken en volledig te benutten dan de ander. Maar iedereen heeft talent. Wij kijken graag samen welk talent we kunnen inzetten voor de Innovatiehub of één van de hubbedrijven. Wij zetten ons in om ons sociale hart verder te ontwikkelen. Wij helpen graag mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zijn er van overtuigd dat dit veel leerzame en mooie momenten kan opleveren. Voor alle partijen.

Salland is kansrijk. Voor iedereen. Welkom bij Kansrijk Salland.

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?