06 - 59 81 47 53

Efficiënter
voorraadbeheer
bij Nijhof

Lorenzo Visser

Student Bedrijfseconomie

Hoi! Mijn naam is Lorenzo. Ik ben vierdejaarsstudent bedrijfseconomie bij Windesheim in Zwolle. Momenteel ben ik aan het afstuderen bij Nijhof Installatietechniek in Broekland. Hier doe ik onderzoek naar het voorraadbeheer.

Ik heb inmiddels de huidige voorraad in kaart gebracht en ik kan je vertellen; dit kan efficiënter! Doordat ik in kaart heb gebracht welke artikelen precies gebruikt worden, weet ik dat Nijhof niet alles in voorraad hoeft te hebben. Uit het onderzoek is dus naar voren gekomen dat Nijhof een aantal onderdelen van het magazijn efficiënter kan inrichten. Zo kan alles ook handiger geregistreerd worden. Binnenkort zullen de veranderingen die ik heb geadviseerd al worden doorgevoerd! Afstuderen bij Nijhof Installatietechniek, of één van de andere bedrijven, zorgt er dus voor dat je adviezen ook echt worden ingezet.

Ik ben door een tussenpersoon in contact gekomen met Innovatiehub Salland. Ik zocht een afstudeeropdracht in de regio en Innovatiehub Salland heeft mij daarbij kunnen helpen. Jong talent binden en de ambitie om te vernieuwen spraken mij aan. Ik heb dan ook zeker geen spijt van mijn keuze!

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53

info@innovatiehubsalland.nl

Bezoek ons

L.J. Costerstraat 35
8141 GN Heino

Bel of mail ons

06 - 59 81 47 53
info@innovatiehubsalland.nl

× Hoe kunnen wij je helpen?