info@innovatiehubsalland.nl

06 - 86 88 65 26

De studenten van lichting 3

Nieuwe studenten, maar liefst 12 deze lichting! Zo leuk om weer een nieuwe groep te leren kennen. Nieuwe dynamiek en nieuwe uitkomsten van onderzoeken. Ben je benieuwd wie nou die studenten zijn waar wij zo enthousiast over zijn? Ze stellen zich graag even voor.

Fleur – Lenferink & Boerhof
Mijn naam is Fleur. Ik ben 22 jaar en kom uit Wijhe. Op dit moment zit ik in mijn vierde en laatste studiejaar van Hotelmanagement aan Hogeschool Saxion. Het afgelopen half jaar heb ik gedurende mijn minor mijn NIMA-A certificaat behaald en in februari ben ik gestart met afstuderen bij Uw Onderhoudspartner Lenferink en Boerhof Projectinrichters. Hier onderzoek ik hoe duurzame klantrelaties worden gecreëerd.

Gwendolyne – Marten Ontwerpt
Hoi! Mijn naam is Gwendolyne. Ik ben een 19-jarige student uit Apeldoorn. Ik zit nu in mijn tweede jaar op de Jan des Bouvrie Academie waar ik Interior Design And Styling studeer. Ik word dus interieurontwerper. Tijdens mijn stage bij Marten Ontwerpt werk ik interieurconcepten uit tot een passend interieur in een 3D-model.

Sterre – Lenferink
Hallo, ik ben Sterre. Ik ben nu 24 jaar en ben 3,5 jaar geleden voor de studie van Zoetermeer naar Zwolle verhuisd. Ik zit nu in de laatste fase van mijn opleiding Logistics Engineering aan Hogeschool Windesheim. Voor deze laatste fase doe ik een afstudeeropdracht bij Uw Onderhoudspartner Lenferink. De focus van de opdracht ligt op het zoeken van de ideale software/werkwijze om het plannen van alle verschillende klussen efficiënter en effectiever te maken. Ik voel me al helemaal welkom in het bedrijf en ben benieuwd naar wat de komende maanden brengen.

Joey – Nijhof
Mijn naam is Joey, ik ben 22 jaar oud en geboren en getogen in Apeldoorn. Ik studeer Communicatie aan ‘t Windesheim in Zwolle en 2021 staat voor mij in het teken van afstuderen. Bij de Nijhof Groep ga ik aan de slag met het optimaliseren van de aftersales. Ik ga de gebruikershandleiding voor de seriematige- en kleinbouw verbeteren, zodat eindgebruikers minder overbodige vragen hebben. Zo wordt de serviceafdeling ontlast.

Ruben – Nijhof & Mensink
Hallo iedereen! Mijn naam is Ruben en ik ben 21 jaar oud. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van Technische Bedrijfskunde aan Hogeschool Saxion in Deventer, de stad waar ik ook woon. Van februari tot eind juni richt ik mij op het reduceren van verkeersbewegingen van zowel personeel als materialen. Het lijkt mij een fantastische uitdaging om op deze manier kennis te mogen verkrijgen van verschillende bedrijven en werkmethoden. 

Rowie – Boerhof
Hoi, mijn naam is Rowie en ik kom uit Heeten. Ik voer een afstudeeropdracht uit bij Boerhof Projectinrichters. Hierin focus ik voornamelijk op de aspecten individuele veerkracht en de toekomstige werkomgeving. Ik vind het leuk om het bedrijf/de bedrijven en de medewerkers te leren kennen en een mooi resultaat neer te zetten. Hiermee hoop ik mijn Master Business Administration, waarin ik focus op Entrepreneurship, Innovation and Strategy af te ronden.

Merle – Habel Installatie
Hoi! Ik ben Merle, 21 jaar oud en ik woon in Raalte. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding Commerciële Economie op Windesheim. Tijdens deze periode ga ik voor mijn afstudeerstage onderzoeken hoe Habel Installatie succesvol op de kaart gezet kan worden. Ik vind het een leuke uitdaging en ik hoop dat met mijn onderzoeksresultaten Habel Installatie succesvol op de kaart gezet wordt.

Sophie – Mensink & Nijhof
Ik ben Sophie, 22 jaar en ik kom uit Heeten. Ik doe de studie Creative Media and Game Technologies bij Saxion Hogeschool in Enschede. Tijdens mijn afstudeerstage richt ik me op de offertes van Nijhof en Mensink, zodat deze interactief en visueel aantrekkelijker worden.

Frank – Mensink
Hey Hoi! Laat ik mijzelf even voorstellen: ik ben Frank, ik ben 20 jaar en kom uit Boskamp. Ik ben derdejaars bouwkundestudent op het Windesheim in Zwolle. Ik loop stage bij Mensink, waar ik bestaande en nieuwe woningen en andere bouwwerken teken.

Jorn – Mensink
Ik ben Jorn. Ik ben 18 jaar en wonend in Wesepe. Ik studeer ruimtelijk vormgever op het Cibap in Zwolle. Bij Mensink help ik met het ontwikkelen en realiseren van huizen in de 3D wereld, ik maak renderingen op Lumion om zo de klant een breder beeld te geven van hoe het huis eruit komt te zien.

Tjebbe – Innovatiehub
Mijn naam is Tjebbe en ik kom oorspronkelijk uit Friesland. Nu woon ik op de campus van de Universiteit Twente. Ik ben vierdejaars student Creative Technology. De studie heeft veel overlap met Electrotechniek, Informatica en Industrieel Ontwerpen, waarbij in innovatieve projecten oplossingen voor de eindgebruikers worden ontwikkeld. Binnenkort (half april) start ik met mijn bachelorthesis. Dan onderzoek ik modulaire bouwprincipes, te realiseren in industrieel erfgoed met moderne inmeet-tools en visualisatietechnieken. Ik ben nu bezig met het opstellen van de onderzoeksvragen en ik doe literatuuronderzoek. Ik heb er zin in!

Jelle – Innovatiehub
Hoi ik ben Jelle en ik zit nu in mijn derde jaar van Creative Technology aan de Universiteit van Twente. In mijn tijd op de UT heb ik mij veel bezig gehouden met 3D-vormgeving en “Human Centered Design”. Bij de Innovatiehub houd ik me bezig met het project “Modulair bouwen in industrieel erfgoed”, met een nadruk op AR of VR.

Zit jij straks bij lichting 4? Bekijk onze openstaande opdrachten en neem contact met ons op!