info@innovatiehubsalland.nl

06 - 86 88 65 26

Blog

Van prefab bouwen tot een communicatieapp

Afgelopen donderdag was het zo ver: de aftrap van de Hackathon! Eerstejaars studenten van het Windesheim Business College, allemaal van verschillende studierichtingen, konden zich vooraf inschrijven voor een vraagstuk. Lees hier het hele verhaal.

Bouwtechnische bedrijven in regio Salland schakelen hulp in van studenten tijdens hackathon.

Innovatiehub Salland, een samenwerkingsverband tussen vier bouwtechnische bedrijven uit de gemeente Raalte, organiseert samen met Windesheim Business College een tweedaagse hackathon voor studenten. Deelnemers worden tijdens de bijeenkomst uitgedaagd om in een korte tijd ideeën te bedenken om de omloopsnelheid in de bouw te vertienvoudigen. Lees hier het hele verhaal.

Wauw, maar liefst een klas vol studenten!

Vanaf september waait er weer een frisse wind door de bedrijven, dan begint namelijk de tweede lichting. We hebben dan een mooie mix tussen stages, projecten, afstudeeronderzoeken en een traineeship, uitgevoerd door maar liefst 22 studenten! Lees hier het hele verhaal.

“Liever Raalte dan Rotterdam. Innovatiehub Salland bindt talent aan de regio.”

De Stentor: "Vier bedrijven uit Salland die actief zijn in de bouwwereld sloegen in september 2019 de handen ineen. Hun gezamenlijke doel: talent aan de regio binden. Hoe? Met het opzetten van de Innovatiehub Salland. De eerste studenten hebben hun schoolproject, stage of traineeship erop zitten." Ga naar het artikel in de Stentor.

Welk Sallands bedrijf heeft nu een eigen marketingafdeling?

Marieke werkt als Marketeer bij alle bedrijven binnen Innovatiehub Salland. Social media, bloggen, vloggen, websites "SEO-proof" maken, huisstijlen bewaken, ze doet het allemaal. En dat voor vier bedrijven, plus de Innovatiehub zelf. Ze kan wel wat hulp gebruiken! Lees hier het hele verhaal.

Stage Bouwkunde Mensink Marten Buitengewoon Ontwerpen

Bouwkundestudent Lars zoekt opvolger - VLOG

Lars loopt stage bij Marten Buitengewoon Ontwerpen en Mensink Bouwbedrijf. Hij is bijna klaar met zijn stage en zoekt een opvolger! Bekijk hier de vlog.

Afstudeeropdracht Bedrijfseconomie bij Nijhof

Efficiënter voorraadbeheer bij Nijhof

Hoi! Mijn naam is Lorenzo. Ik ben vierdejaarsstudent bedrijfseconomie bij Windesheim in Zwolle. Momenteel ben ik aan het afstuderen bij Nijhof Installatietechniek in Broekland. Hier doe ik onderzoek naar het voorraadbeheer. Lees hier het hele verhaal.