info@innovatiehubsalland.nl

06 - 86 88 65 26

Agenda

Samen met Windesheim Business College organiseren wij een tweedaagse hackathon voor studenten. Deelnemers worden tijdens de bijeenkomst uitgedaagd om in een korte tijd ideeën te bedenken om de omloopsnelheid in de bouw te vertienvoudigen. De resultaten worden aan het einde van de hackathon inzichtelijk gemaakt tijdens een – via een livestream – voor iedereen toegankelijke presentatie.

De hackathon wordt uitgevoerd in verschillende groepjes van maximaal 5 personen. Samen komen zij in 22 uur tot een oplossing. Dit presenteren zij op 9 oktober aan de bedrijven en andere belangstellenden.

Wanneer: 9 oktober 2020
Tijd: 16:00 tot 18:00 uur
Waar: De Leeren Lampe Raalte

Nieuwsgierig geworden en ben je benieuwd wat Salland te bieden heeft? Volg dan de livestream op 9 oktober van 16:00 uur tot 18:00 uur via onze Facebookpagina.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn bij Innovatiehub Salland? We kijken graag samen met jou wat je wil en kan. Op 25 november organiseren wij een vrijblijvende inloopavond waar je alle informatie kunt krijgen die je nodig hebt om jouw stageplek, afstudeeropdracht of traineeship vorm te geven. 

Meer informatie volgt.